6 идеи за подарък за мъж

Не веднъж сте се изправяли пред следните дилеми:

Наближава годишнината ви, баща ви има рожден ден, канени сте на юбилей на приятел, а вие нямате никаква идея какво да подарите!

В днешно време си имаме всичко и трудно успяваме да се впечатлим, а всеизвестен факт между жените е, че подарък за мъж се избира доста трудно.
Вероятно мъжете биха казали същото за нежната половина на човечеството, но тази тема ще я обсъдим в следващ удобен случай.

Затова решихме да ви дадем няколко предложения, измежду които сме сигурни, че ще откриете най-подходящия подарък за своя любим мъж, тъй като вие сте тези, които го познавате най-добре и ви е необходима съвсем лека насока.

Да започваме!

Скок с бънджи

Едно уникално преживяване, незабравим спомен и ударен прилив на адреналин. Това е момент за преодоляване на себе си и превъзмогване на страховете.
Бънджи скоковете се провеждат на различни места в цяла България – Пещера Проходна, Клисура, с. Буново, Габрово, В. Търново, с. Писанец, Бургас, Дунав Мост 2 и Русе. Всеки приключенец има възможност да избере локация и може да скочи от различни мостове и пещери.

Виж повече

Разходка с ATV

За любителите на високите скорости и живописните гледки, истинско офроуд приключение, което изпълва с енергия и дава усещане за свобода.

Виж повече

Гмуркане

Какво е това, ако не потапяне в един съвсем различен свят! Красив, непознат, необятен. Водолазно изживяване за абсолютно начинаещи, което не изисква специални умения, нито такива за плуване. Подводна разходка и разглеждане на риф, осъществено на дълбочина от 2 до 4 м. Всичко това запечатано с подводни снимки и видеозаснемане – мечтата на авантюриста!

Виж повече

Рафтинг

За почитателите на водните спортове, които обичат да предизвикват себе си, рафтинг на най-подходящото място у нас – р. Струма, в Кресненското дефиле!
Това е перфектен начин за откъсване от натовареното ежедневие, прекарвайки време навън, сред природата.

Виж повече

Дегустация на уиски

Как ви се струва изискана дегустация на уиски за двама?
Уискито не е просто висококачествено питие, а цяла култура. То е напитката на истинските ценители и естети, а дегустацията е една прекрасна възможност за изследване на предпочитания и откриване на най-добрите комбинации за сетивата!

Виж повече
Дегустация на уиски за двама

Уроци по китара

Ето и една идея за подарък за ценителите на музиката, които винаги са искали да осъществят забравена своя мечта.
Уроците по китара доказано развиват редица качества като координация, трениране на паметта и способността да се правят няколко неща едновременно. Те също допринасят за добрия емоционален баланс.
Електрическа китара, акустична китара, бас китара, класическа китара, укулеле – за всеки по нещо!

Виж повече

Това са само част от вълнуващите емоции, които можете да подарите с Gaigo пакет „Преживявания“. Ето това се казва оригинален подарък за мъж! Няма как да сгрешите, защото той дава на своите притежатели възможността сами да изберат най-желаното от тях изживяване.

Разгледайте целия пакет тук и изберете перфектния подарък за него.