ВЕЧЕ ИМАШ GAIDO ПАКЕТ

1. Регистрирай кода

Регистрирай уникалния код, който си получил на имейла си или този от подаръчния плик, който си получил, като последваш бутона “Имаш Gaido пакет?“.
След като кодът бъде активиран, в секция “Активирани пакети” в профила си, ще откриеш своя готов за ползване Gaido Пакет.

2. Избери преживяване

За да посочиш преживяването, което искаш да използваш, в секция “Активирани пакети” в профил си, натисни бутона “Избери преживяване”. Там ще откриеш всички възможности, включени в твоя пакет и можеш да избереш най-желаното от теб приключение.

3. Резервирай

Когато избереш преживяване, натисни бутона “Резервирай“. След това попълни контактната форма или се обади на посочения телефон, за да направиш своята резервация.
Ще ти бъде необходим уникалния код, който си получил на имейла си или от подаръчния плик. Така ще бъдеш верифициран и вече можеш да посетиш избраното от теб преживяване!

КАК ДА ПОРЪЧАМ GAIDO ПАКЕТ

1. Избери Gaido Пакет

Разгледай нашите предложение в “Gaido Пакети” и избери най-подходящия подарък за човека, който искаш да зарадваш или пък избери и закупи за себe си.

2. Избери PDF или стилен подаръчен плик

При добавяне в количката на избрания от теб Gaido пакет, трябва да заявиш как искаш да го получиш – По имейл или в Луксозен подаръчен плик. Ако избереш подаръчен плик, имаш възможността да персонализираш пакета, като напишеш пожелание за получателя на подаръка, което ние ще отпечатаме и приложим в плика.

3. Метод за плащане и доставка

След като си избрал как да получиш Gaido пакета, трябва да заявиш предпочитаните от теб методи на плащане и доставка.

Това е всичко!