Открий перфектния подарък за учител, госпожата, класната

„Пет години ни търпяхте. Време е да си починете от нас“

Открий перфектния подарък за твоя учител, класен преподавател или госпожата!

За петте години заедно си я виждал в много роли.
В класната стая тя беше преподавателят, който се опитва да налее в главата ти някакво знание. На онзи лагер пък я виждаше като нещо средно между родител, наставник и нощен пазач. В часа на класа се превръщаше в предизвикателството за твоята хитрост – дали ще се „върже“ на опитите да я убедиш, че точно тази петица трябва да е шестица. Или че точно това неизвинено отсъствие някак си трябва да бъде извинено. А за родителските срещи по-добре да не отваряме дума…

И може би заради всички тези роли някак не остана време да видиш главната – че учителят е на първо място човек.

И като всеки човек понякога се гневи. Понякога греши. Понякога се изнервя. Понякога се уморява. Понякога е тъжен. Понякога вика. Понякога е несправедлив. Твърде критичен. Или пък твърде изискващ.

И – нека бъдем честни – причината за всичко това понякога си бил точно ти. Или съученикът ти от последния чин. Понякога и този от първия.

Затова сега, в навечерието на бала, Gaido ти предлага една хубава възможност да се превърнеш в причината за неговата усмивка. Да му подариш усещането, че усилията са имали смисъл. И да го видиш в още една, може би непозната досега роля – на твой приятел.

Сега, в края на учебната година, е моментът да покажеш на своя учител, че го цениш като човек. Че искаш да го зарадваш. И да му кажеш „Благодаря!“

Защото след пет години заедно всеки учител заслужава да получи признание, внимание и благодарност.
И защото всеки човек обича да получи признание, внимание и благодарност.

Ти подаряваш. Те избират!

Предлагаме ти страхотен начин да го направиш чрез специалните Gaido предложения, сред които можеш да откриеш идеалния подарък за класната, за любимия учител или ментор – независимо от техните интереси, хобита, занимания, пол, възраст.

С Gaido ти подготвяш подарък за госпожата. А тя получава нещо повече – възможността да избере как и къде най-пълноценно да му се наслади: На минерален басейн, СПА релакс, на романтичен уикенд за двама или на луксозна почивка, на закътано уютно място или в тренди хотел с всички удобства.

Да си организира малко бягство от града (и от класа́). Или да опита ново, вълнуващо преживяване.

Gaido Пакет Романтична почивка за двама през уикенда
Gaido Подаръчен ваучер пакет Релакс и Спа за двама

Gaido предлага богата селекция преживявания. Това е и най-ценното. Подаръкът е един. Преживяванията – безброй.

Сигурни сме, че в Gaido ще откриеш перфектния подарък за класната не само за завършването, но и за  8 март, за рождения ѝ ден, за Коледа, за юбилея ѝ, или за годишнина.

Но сега наближават абитуриентските балове, затова се фокусираме върху идеалния подарък за учителя.
Да. След пет години преживявания заедно С вас, учителят заслужава да получи истинско, красиво, незабравимо преживяване ОТ вас. Преживяване, което да е само за него. Преживяване, с което да се почувства наистина човек.

„Пет години ни търпяхте, сега е време да си починете от нас“.

Това написаха на картичката си дванайсетокласниците от едно училище, които вече избраха да зарадват класната си с подарък от Gaido по повод своето завършване.

Така си е!