Най-добрите подаръци за сватба или моминско парти

Ето нашите предложения за подаръци за сватба, моминско парти или за кумовете

Независимо как ви предстои да участвате в сватба – като младоженци, кумове, шаферки или гости, Gaido има точният подарък.

Ако има едно нещо, с което всички свързваме лятото – освен плажове и море – то това са сватбите. Онези магични мигове в живота на човек, които са свързани колкото с любов и вричане във вярност, толкова и с харчене на огромни суми пари. Както се казва, колкото и добре да живееш, все ще ти се наложи да си шафер/ка, кум или кума на най-добрите си приятели. Ето как да изпълниш задълженията си отлично, без да се разоряваш:

Подарък за младото семейство

Предстои ви да сте гости на сватба, но искате нещо по-специално, с което да зарадвате младоженците, освен стандартното „пари в картичка“. Имаме точното решение – Подаръчен пакет “Романтичена почивка за двама”. С какво той се отличава от стандартна резервация в хотел? На първо място с ключовата дума – избор. Вие подарявате на младото семейство избор кога и най-вече къде искат да си починат! Колкото и да си мислите, че познавате предпочитанията им, сме сигурни, че нищо не може да се сравни със свободата сами да изберат къде да отпразнуват любовта си. Избирайки този пакет, вие им подарявате 2 нощувки в хотел по техен избор. Ето колко лесно е вашият подарък да се отличи!

Gaido Пакет Романтична почивка за двама през уикенда
Подаръчен ваучер Релакс и Спа нощувка за двама

Подарък за кумовете

Ролята на кумовете не се изчерпва само с тази в деня на сватбата. Те ще са вашата подкрепа в годините занапред и най-близките ви довереници. Точно затова, като бъдещи младоженци, искате да откриете най-добрия начин, по който да ги зарадвате и да им се отблагодарите за всичко, което правят за вас и специалния ви ден. Пакетът „Релакс и СПА Премиум”, който предлагаме в Gaido, съдържа всичко необходимо за блажен уикенд – нощувка в премиум хотел, закуска и вечеря и включено СПА. Още по-добре ще е ако вземете същия пакет и за вас и направите първата си почивка с кумовете заедно.

Подарък за Моминско парти

Ако си поканена за кума или шаферка, то задачата ти е да подкрепяш бъдещата булка с цената на всичко. Както и да й осигуриш магично моминско парти, което да я изпрати подобаващо в брачния живот. Специалната връзка, която споделяте още от детство, не подлежи на обяснение и затова искаш да направиш всичко по силите си събитието да е запомнящо се. С нашия Пакет „Преживявания“, приятелката ти има възможност да избере от над 40 уникални преживявания, които, гарантираме, дори няма да са й минавали през ума. Ако я познаваш като луда глава, нека опита скок с бънджи, а ти се погрижи за организацията на партито в града, най-близко до местоположението. А ако е любителка на виното, се отдайте на дегустационен курс в приказно шато. Не забравяй само балоните, с които да подготвиш апартамента за моминския уикенд и доброто настроение!

Подаръчен Gaido Пакет ваучер "Преживявания"

Не забравяйте да ни отбележите с #Gaido, докато се наслаждавате на нашите подаръчни пакети!