1. Изберете пакет от нашите предложения.
  2. Добавете го в количка продължете към стъпките за поръчка.
  3. Изберете вида на пакета – онлайн изпратен в .pdf-файл по имейл или с куриер в красив подаръчен плик.
  4. Изберете метод за плащане и доставка.

Ако сте направили онлайн плащане Вие автоматично веднага получавате по имейл – .pdf-файл с ваучер код на пакета.

Ако сте избрали да Ви изпратим пакета по куриер в подаръчен плик, то изпращането на поръчката се изпълнява в края на работния ден ако е направена преди 15:30ч. и трябва да я получите в рамките на 1-2 работни дни, в зависимост от натовареността на куриерската фирма. Виж – информация за доставка.

По време на национални празници, почивни дни и между 10 Декември и 5 Януари, ИЗПРАЩАНЕТО на пакета по куриур в подаръчен плик се извършва в рамките на 1-2 работни дни.

Цената на доставката се калкулира автоматично след въвеждане на Вашия адрес за доставка по време на поръчката в страницата на поръчка.

  1. Всеки пакет има уникален код и става активен за резервация само след неговата активация. Посетете Имам Gaido Пакет, за да го активирате.
  2. След като го активирате изберете едно от преживяванията включени в него и се свържете с доставчика на услугата/преживяването, за да направите резервация.
  3. Вижте повече инструкции тук – https://gaido.bg/kak-raboti/

Разбира се! Позвънете ни на +359 876775517, пишете на мейл office@gadio.bg или по Messanger на https://www.facebook.com/gaido.bg и веднага ще Ви съдействаме.

Да, разбира се! Ако Вашият пакет не е използван, то можете да го върнете в рамките на 14 работни дни от закупуването му.

Разходите за връщането на покупката обикновено са за сметка на потребителя.

Да, разбира се!

Ако Вашият пакет не е ползван, активиран или е направена резервация с него, то можете да го замените еднократно за всяко едно от предложенията на нашия сайт, които съответстват на същата цена. Замененият пакет следва да бъде регистриран за ползване и консумиран в рамките на валидността от закупуване на оригиналния пакет.

Пакетът не е поименен и може да бъде подарен или преотстъпен.

На пакета, който получавате онлайн като pdf-файл и на подаръчния плик ако сте избрали такъв, няма изписана цена.

На всеки закупен от нашия сайт пакет има изписана валидност от датата на покупка, ако не е упоменато друго на самия пакет. Това означава, че трябва да регистрирате и използвате пакетите в рамките на посочения срок от закупуването им.

За сега не предлагаме подобна опция.

Да. Пакетът е ваучер, но не може да се разменя или осребрява срещу своята себестойност. Той важи за резервация на посочените в него услуги – хотели или преживявания.