1. След като сте избрали желания от вас продукт, на сайта на Gaido.bg, на стъпката “Метод на плащане” на поръчка ще имате възможност да изберете “Директно плащане с кредитна/дебитна карта”. При този избор, вашето плащане се обработва в реално време.

– При заплащане с карта:

  • Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ПИБ), където въвеждате данните на вашата карта.
  • Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация
  • При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.

– Приемани карти: MasterCard, Maestro и Visa.

  • Моля, обърнете внимание, че вашата MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.

2. След завършване на поръчката ще бъдете прехвърлени към страницата на обслужващата ни банка. Там е необходимо да въведете данните за вашата карта като:

– Тип на картата – MasterCard, Maestro или Visa.

– Номер на картата

– Дата на изтичане

– CVV2 – последните 3 цифри от номера, изписан в полето за подпис на вашата карта

Ако вашата карта поддържа 3D идентификация, след натискане на бутона “Плащане” ще бъдете прехвърлени към сайта на издателя на картата, където ще се наложи да се идентифицирате със секретна фраза/код, указан ви от картоиздателя.
3D идентификацията (3D secure code) гарантира сигурността на разплащането ви – това е модерен метод на защита при online пазаруване и предпазване от злоупотреби с вашите разплащателни средства. За повече подробности какво представлява 3D идентификацията, моля, свържете се с вашата банка издател на картата.

3. След завършване на транзакцията ще бъдете уведомени за статуса на транзакцията.

4. Вашата поръчка ще бъде обработена до 60 минути след получаване на потвърждение за успешна транзакция.