За нас

null

Нека ви разкажем как започна всичко…

Сигурни сме, че и вие сте попадали в ситуация, в която ви е било трудно да изберете подарък. Именно в такова лутане се роди идеята ни за Gaido. Искахме да бъде нещо уникално, същевременно и универсално, да дава много възможности, да бъде толкова обширно, че да бъде подходяща изненада за всеки – перфектният подарък за него, за нея, за роднина, за колега, за приятел. Освен това, да можете да се сдобиете с него бързо и лесно, да има фина и елегантна визия. Имахме нужда точно от тази формула и затова създадохме подаръчните пакети Gaido, които дават безброй възможности за избор! Виж още тук.

Gaido пакетите са неповторими подаръци, които дават уникална възможност на своите притежатели, сами да изберат най-желаното преживяване от голям брой ексклузивни предложения, включени в един общ пакет.

С какво сме по-различни?
Ние даваме правото на избор от цял пакет, в един ценови диапазон, от който притежателите му сами могат да си изберат най-желаното от тях приключение или дестинация, а не само срещу определена сума да бъде закупено едно конкретно преживяване.

Каква е нашата мисия?
Да създадем уникален и същевременно универсален подарък. Заехме се с това предизвикателство, защото знаем колко е важно да подарим на любимите си хора най-подходящия и запомнящ се за тях подарък.

Защо да изберете точно Gaido:
• Подарявате правото на избор
• Неизменно той се превръща в емоционален и запомнящ се подарък
• Благодарение на стилната си визия, той винаги е поднесен с финес
• С него няма как да сгрешите