Търсиш идея за оригинален подарък за рожден ден? Открий специалните Gaido подаръчни пакети, с които можеш да зарадваш всеки рожденик, независимо от интересите му. Сигурни сме, че в тази селекция ще откриеш най-подходящия подарък за твоя любим рожденик, тъй като с Gaido подаряваш най-хубавия подарък – правото на избор от различни вълнуващи преживявания или туристически дестинации!

Gaido пакет „Преживявания“

Gaido пакет „Преживявания“ е за всички, които обичат да опитват нови неща и да предизвикват себе си. Той включва цял списък страхотни предложения като: скок с бънджи, полет с балон, дегустация, кулинарен курс, урок по пеене и много други. С него ти поднасяш възможността за избор на 1 от 45+ преживявания, намиращи се на различни места в България.

Подаръчен Gaido Пакет ваучер "Преживявания"
Gaido Подаръчен ваучер пакет Релакс и Спа за двама

Gaido пакет „Релакс и СПА“

Друга идея за подарък за рожден ден, които сме подготвили, е специално за любителите на романтичните СПА уикенди и почивки за двама- Gaido пакет „Релакс и СПА“.
Той съдържа:

  • Подбрани дестинации разпръснати из цяла страна
  • Избор на 1 от 23 различни релакс и СПА хотела
  • 1 нощувка за двама
  • Включена закуска или закуска и вечеря
  • Достъп до СПА центъра и басейните на хотела

Gaido пакет „Релакс и СПА Премиум“

Ако пък искаш да направиш още по-специален подарък, избери Gaido пакет „Релакс и СПА Премиум“. Той предлага първокласни хотели, осигуряващи на своите гости максимален релакс, широка гама от удобства и още по-изискано настаняване.

Подаръчен ваучер Релакс и Спа нощувка за двама

Защо да не подариш перфектния романтичен уикенд? Сага можеш да го направиш, защото Gaido е на един клик разстояние от теб.

Подари незабравим спомен, за един незабравим рожден ден, защото най-хубавите подаръци са тези, които се изживяват!